PERSONAL TRAINING

Er zijn enorm veel voordelen om met een Personal Trainer te trainen. Mensen van elke leeftijd en van elk ervaringsniveau kunnen betere resultaten zien en een gezondere levensstijl leiden. Met een Personal Trainer maken wij u een uniek trainingsplan op dat past bij jou individuele trainingsbehoefte en doelen.

 

Enkele Voordelen van een Personal Trainer:

Sneller en betere resultaten

Met een persoonlijke begeleider die jou helpt tijdens je fitness trainingen zorgen wij ervoor dat je juiste oefeningen doet voor de juiste spiergroepen. Wanneer je weinig tijd hebt zorgt jouw persoonlijke begeleider ervoor dat je in de tijd die je hebt toch een volwaardige training achter de rug hebt!

Verlies vet en bouw spieren

De meeste mensen hebben meerdere doelen tijdens hun training, met vet verliezen en spieren opbouwen als meest voorkomende. Het is echter vaak moeilijk op de juiste balans te vinden tussen de twee. Je persoonlijke begeleider zorgt ervoor dat je de juiste oefeningen doet voor jou doelen te bereiken.  

Voorkom de kans op blessures

Je persoonlijke begeleider zal jou leren de juiste technieken en uitvoering van de oefening te doen zodat je deze veilig uitvoert en dat je blessures voorkomt.

Overkomen van “Plateaus”

Wanneer je op een bepaald gewicht blijft steken tijdens je trainingen, kan het soms moeilijk zijn om gemotiveerd te blijven. Je persoonlijke trainer zal zoeken naar de oorzaak waarom je blijft zitten op een bepaald gewicht en deze oplossen waardoor je weer betere resultaten gaat zien.

Maak kennis met Fit Point