CORONA

UPDATE ABONNEMENTEN VANAF 1 MEI 

Wij zetten alle abonnementen on hold, dit wil zeggen dat er geen domiciliëring zal gedaan worden voor de leden met abonnementen met een maandelijkse betaling

Wij willen iedereen bedanken voor alle hartverwarmende berichten en kijken enorm uit naar de dag dat wij weer sportief aan de slag kunnen

 

FIT POINT GAAT AL HAAR LEDEN VOLLEDIG COMPENSEREN (maart en april)

Beste leden, we hadden jullie beloofd om met duidelijkheid te komen wat er met het abonnement gebeurt nu onze clubs tijdelijk gesloten zijn.

Deze coronacrisis overkomt iedereen, ook ons.
Hierbij bedanken we de leden die ons een hart onder de riem steken.
Wij begrijpen dat u vragen heeft over de contributie.
Helaas zijn wij afhankelijk van vele factoren en de overheid en wilden wij eerst voldoende en vooral juiste informatie hebben, alvorens u te berichten.
Wij hopen dat u hier begrip voor heeft in deze situatie.

Uiteraard vinden we het enorm spijtig dat je de komende weken niet bij ons kunt komen sporten. We hebben begrip voor het besluit dat de Belgische overheid genomen heeft om de verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen en we zijn ervan overtuigd dat jij dit ook hebt! Heb je vragen n.a.v. de sluiting van jouw club als gevolg van het Coronavirus? Wellicht vind je het antwoord in deze FAQ!

V: Zijn de clubs open?

A: Nee, onze clubs zijn gesloten vanaf 13 maart 2020, om 23:00 uur. 

 

V: Wordt er een automatische incasso gedaan?

A: Ja, we zijn bewust van dit ongemak voor onze leden. Net zoals vele andere ondernemers moeten wij praktische en economische argumenten afwegen tegen morele en principiële argumenten, u zult begrijpen dat zelfs zonder activiteiten in de sportclub, een groot deel van onze kosten gewoon door gaat. Aan de andere kant drukt de verantwoordelijkheid op ons om de continuïteit van ons bedrijf te waarborgen. Want ons team wil er voor jou ook weer staan ná deze periode van sociale en sportieve onthouding!

 

V: Krijgen de leden een compensatie?

A: Ja! Als compensatie voor de periode dat je geen gebruik kunt maken van de club als gevolg van de coronacrisis, ontvang je zodra we weer open zijn, een voucher met een tegoed voor de periode dat de club dicht was. Deze voucher kan worden afgehaald aan de balie zodra we weer open zijn. Je kunt er ook voor kiezen om deze voucher cadeau te geven aan een familielid, vriend of kennis te geven. Zo laat je hun ook kennis maken met Fit Point, en misschien sporten jullie straks wel samen!

 

V: Is het mogelijk om thuis te sporten?

A: Ja! Onze trainers posten wekelijkse workouts op onze social media kanalen zodat jullie thuis evenzeer sportief bezig kunnen blijven. Er zijn sessies voor jong en oud, sportief en minder sportief, stevig en rustig aan!

 _________________________________________________

Staat jouw vraag er niet bij?

Mail deze dan naar de club, info@fitpointfitness.be of stuur ons een berichtje via Facebook!

 

Tot slot kunnen we alleen maar hopen dat iedereen in deze fase begrip heeft voor onze keuzes.

En laten we er met zijn alle er alles aan doen om te zorgen dat we deze periode zo gezond mogelijk doorstaan.

We gaan ervan uit dat we elkaar in betere tijden weer zullen zien! 

 

 

Maak kennis met Fit Point

gratis proefles

Je persoonlijke voordelen

 • Toegang de hele dag
 • Cardio met TV
 • Uitgebreide kracht
 • Live en virtuele groepslessen
 • Gratis locker
 • Gratis douches
 • 7/7 open
 • Ruime openingsuren 06.00u-23.00u
 • Gratis app
 • Gratis parking
 • Persoonlijke bediening
 • Toegang tot alle clubs